ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ГРАД КОСТИНБРОД! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ДНЕВЕН ЦЕНТЪР ЗА РАБОТА С ДЕЦА НА УЛИЦАТА!

  • от

 

Преди десет години прекрачихме прага неуверени, но вярващи, че знаем и искаме да сме в полза на децата на нашата община.Продължавахме плахо , но вече уверено. С годините преминахме през много перипети, но силата и вярата беше с нас. Надделяваха хубавите моменти, емоции, които проличаваха в усмивките на децата и желанието им да работим заедно и да бъдем едно голямо семейство. Семейство, наречено: "Дневен център за работа с деца на улицата".
Екипът на Дневния център и децата от центъра , поздравяват всички костинбродчани с 44 години град Костинброд и 10 години ДЦРДУ. По случай двойния празник децата от центъра взеха активно участие в организацията и на двата празника.
На 15 септември Гергана Попгенова, музикалният талант на центъра имаше съвместно участие с небезизвестната певица Николина Чакърдъкова и заедно изпъниха песента "Лудо младо".

На 16 септември деца от Дневния център след музикален поздрав за рождения ден на центъра, изпълнен от Джаз формация "София" и "Симфониета "София", пуснаха над 200 светещи балони с хелий във въздуха, както и подаряваха на деца от публиката.
На 17 септември отново музикалният талант на центъра Гергана Попгенова, изпълни няколко популярни песни на коктейла организиран от кмета на Община Костинброд по случай празника на града.
Бъдете здрави и уверени в своите възможности, мили деца. Ние сме до Вас и там ще бъдем винаги, когато трябва!